Sound of Animals, Birds and Insects Set-1

Sound of Animals Birds and Insects Multiple Choice Questions and Answers

1. Sound of Apes





Answer : B
Explanation : None


2. Sound of Asses





Answer : C
Explanation : None


3. Sound of Bears





Answer : A
Explanation : None


4. Sound of Bulls





Answer : C
Explanation : None


5. Sound of Bees





Answer : D
Explanation : None


6. Sound of Birds





Answer : B
Explanation : None


7. Sound of Bats





Answer : B
Explanation : None


8. Sound of Cows





Answer : A
Explanation : None


9. Sound of Cats





Answer : D
Explanation : None


10. Sound of Calves





Answer : B
Explanation : None


11. Sound of Crows





Answer : D
Explanation : None


12. Sound of Cocks





Answer : B
Explanation : None


13. Sound of Camels





Answer : C
Explanation : None


14. Sound of Cattle





Answer : D
Explanation : None


15. Sound of Dogs





Answer : B
Explanation : None


Sound of Animals, Birds and Insects

16. Sound of Doves





Answer : A
Explanation : None


17. Sound of Deers





Answer : A
Explanation : None


18. Sound of Donkeys





Answer : A
Explanation : None


19. Sound of Ducks





Answer : D
Explanation : None


20. Sound of Dolphins





Answer : B
Explanation : None


21. Sound of Crickets





Answer : A
Explanation : None


22. Sound of Crocodiles





Answer : B
Explanation : None


23. Sound of Elephants





Answer : C
Explanation : None


24. Sound of Eagles





Answer : D
Explanation : None


25. Sound of Beetles





Answer : B
Explanation : None




Related Links

1 thought on “Sound of Animals, Birds and Insects Set-1”

  1. Well written content like this today is far too rare, and thank you for putting in time and effort into your wonderful website.

Leave a Comment

Your email address will not be published.