System Maintenance MCQ-4

System Maintenance MCQ Questions with Answers


1. Form what location are the 1st computer instructions available on boot up





Answer : A


2. Missing slot covers on a computer can cause





Answer : A


3. Which motherboard from factor uses 120 pin connector





Answer : A


4. A Hard disk is divided into tracks which are further subdivided into





Answer : B


5. In laser printer technology , what happens during the conditioning stage





Answer : B


System Maintenance MCQ

6. Your customer tells you the print quality of their dot matrix printer is light then dark. Which of the following could cause the problem





Answer : B


7. The 34 pin connection on an I/O card is for





Answer : A


8. What toool is used to test serial and parallel ports





Answer : C


9. You were installing an application ir windows 95 , and the computer crashes, what do you do





Answer : D


10. How many devices can be used on a single SCSI bus ? Keep in mind that the SCSI host adapter counts as device





Answer : B


System Maintenance MCQ

11. _______ helps prevent power surges





Answer : A


12. If the memory slots have 30 pins then the chip is a





Answer : B


13. How many pins on a VGA





Answer : A


14. During the normal PC boot process , which of the following is active first





Answer :


15. A _______ monitor looks like a televisn and are normally used with non-portable computer systems





Answer : A


System Maintenance MCQ

16. PCI stands for __________





Answer : A


17. Which of the following is used in main-memory





Answer : B


18. What does USB stand for





Answer : C


19. Which of the following is not a magnetic disk





Answer : D


20. CPU and memory system are installed on





Answer : B




Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.