Visual Basic 6.0 MCQ-2

Very important Visual Basic 6.0 MCQ questions and answers


1. ______ is the process of finding and removing errorss.




Answer : C


2. A ______ variable is one that is declared inside a procedure.




Answer : B


3. MDI stands for ______




Answer : A


4. ______ Control is used to provide an identifiable grouping of other controls.




Answer : A


5. ______ control is used to display text but user cannot change it directly.




Answer : B


6. Which property determines whether a control is displayed to the user?




Answer : C


7. The default datatype for VB is ______




Answer : C


Visual Basic MCQ

8. Frame control acts as a ______




Answer : D


9. An object data type can store _____




Answer : C


10. The variables that Does not change the value during execution of program is _____




Answer : C


11. The function procedure are _____ by default,




Answer : A


12. _____ do not return a value.




Answer : A


13. We can preserve the value of a local variable by making the variable _____




Answer : C


14. IIS is a _____




Answer : B


15. By default the textbox control can hold text as _____




Answer : B




Leave a Comment

Your email address will not be published.