Young ones of Animals and Birds Set-2

BCECE LE English Young ones of Animals and Birds Multiple Choice Question and Answer

1. The young one of Donkey is _____





Answer : B
Explanation : A baby donkey is called a colt or a foal.


2. The young one of Duck is _____





Answer : B
Explanation : None


3. The young one of Dolphin is _____





Answer : C
Explanation : None


4. The young one of Eagle is _____





Answer : D
Explanation : None


5. The young one of Elephant is _____





Answer : C
Explanation : None


6. The young one of Fish is _____





Answer : B
Explanation : A baby fish is called a fry or a fingerling or a minnow.


7. The young one of Fox is _____





Answer : A
Explanation : A baby fox is called a kit or a cub or a pup.


8. The young one of Fly is _____





Answer : B
Explanation : None


9. The young one of Frog is _____





Answer : B
Explanation : A baby frog is called a tadpole or a polliwog or a froglet.


10. The young one of Goat is _____





Answer : D
Explanation : A baby goat is called a kid or a billy.


Young ones of Animals and Birds

11. The young one of Giraffe is _____





Answer : B
Explanation : None


12. The young one of Goose is _____





Answer : B
Explanation : None


13. The young one of Gorilla is _____





Answer : D
Explanation : None


14. The young one of Grasshopper is _____





Answer : C
Explanation : None


15. The young one of Gull is _____





Answer : B
Explanation : None


16. The young one of Hen is _____





Answer : A
Explanation : A baby hen is called a chick or a chicken.


17. The young one of Hare is _____





Answer : C
Explanation : None


18. The young one of Horse is _____





Answer : A
Explanation : A baby horse is called a foal or a colt or a filly.


19. The young one of Housefly is _____





Answer : B
Explanation : None


20. The young one of Hawk is _____





Answer : B
Explanation : None



Related Links

Leave a Comment

Your email address will not be published.